index


WEB PHONE


Anda mengambil gedang kebanggaan untuk memastikan bahawa laman web anda kelihatan hebat sekali. Pernahkah anda fikirkan apa-apa yang anda ingin mencapai?Adalah anda cuba memperkenalkan apa-apa yang anda sedang melakukan? Adakah anda berhasrat menjual produk-produk anda?

Bagaimanakah pelanggan-pelanggan web anda berkomunikasi dengan anda? Dengan menggunakan pautan "Hubungi Kami"? Berapa lamakah anda perlu untuk membalas mereka? 24 jam? 2 hari? Langsung tidak pernah? Jika anda tidak membalas pelanggan-pelanggan web anda dengan segera, anda sedang memberikan peluang kepada pesaing-pesaing anda. Kini, kami telah menyediakan sebuah penyelesaian untuk anda. Melalui cara lama iaitu butang "Hubungi Kami", kami boleh menubuhkan butang "Panggil Kami" untuk anda. Butang tersebut akan menghubungkan telefon pejabat anda secara langsung.

Apabila pelanggan-pelanggan web anda menghadapi sebarang pertanyaan, mereka hanya perlu klik butang tersebut. Selepas itu, sistem kami akan menelefon penyambut tetamu pejabat anda. Pelanggan-pelanggan web anda bercakap melalui komputer-komputer mereka manakala penyambut tetamu syarikat anda menjawab dengan menggunakan telefon pejabat anda. Anda tidak memerlukan sesiapa untuk membaca e-mel syarikat.

Anda dapat menilai nada pemanggil dan memberi mereka keyakinan yang e-mel tidak dapat memberikan. Anda akan mendapat lebih jualan jika pelanggan-pelanggan web dapat mendengar seseorang daripada syarikat anda menjawab soalan-soalan mereka serta-merta. Kami menamakan butang “Panggil Kami” sebagai “Web Phone”. Jika anda mempunyai laman web syarikat anda, anda boleh membeli “Web Button”.

Selepas anda mendaftar (dan membayar USD110 setiap tahun), anda akan diberi satu nama skrin dan kata laluan untuk pejabat belakang anda. Dalam pejabat belakang anda, anda boleh memuatnaik (upload) imej telefon anda yang tersendiri.

Kemudian, anda boleh menubuhkan butang “Web Phone”. Sebuah skrip akan dituliskan. Anda harus meenyalin skrip tersebut dan melekatkannya di mana-mana sahaja pada halaman web anda. Selepas anda menubuhkan pautan yang bernama “Panggil Kami”, pautan itu akan disambungkan ke telefon pejabat anda.

Daftarkan sekarang.